Laminaat laten leggen

 

Laminaat is als vloermateriaal een uitstekende keuze. Slijtvast, duurzaam en eenvoudig schoon te houden. Bij de aanschaf van een laminaten vloer kunt ervoor kiezen deze zelf te plaatsen of het laminaat te laten leggen door onze specialisten van Difix.

Hulp bij installeren vloer
Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van de Laminaat en Parket legservice. Het leggen van laminaat vraagt om vakkundigheid en precisie. Onze ervaren leggers helpen u graag en leggen het laminaat snel en nauwkeurig. Ook is het mogelijk om uw oude vloer te laten demonteren en afvoeren. Op al het legwerk heeft u drie jaar garantie.

Elke soort vloer
Wij kunnen elke soort vloer in uw woning leggen. Van houten vloeren, laminaat, tapijt tot aan pvc,
alles is mogelijk. Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen is het van belang dat de basis goed is.
Wij kunnen daarom voor u een ondervloer leggen of de basis vloer egaliseren, dit is afhankelijk van uw vloer. Wij kunnen u hierin adviseren en de juiste handelingen uitvoeren.

Plinten leggen
De specialisten van Difix leggen complete vloeren. Dit betekent dat we naast de vloer en ondervloer,
ook de plinten leggen. Dit is een zeer nauwkeurig klus en wordt vaak uitgesteld. Door dit door onze vakmannen te laten doen is de klus meteen geklaard en weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurd.
Wij plaatsen alle soorten plinten, van platte tot hoog opstaande plinten.

Legmethodes
Voor het leggen van een vloer zijn er verschillende methodes mogelijk. Elke vloer kan namelijk op een andere wijze worden gelegd. De ene vloer moet worden verlijmd, de ander wordt zwevend gelegd of in elkaar geklikt. De legmethode hangt af van het soort vloer. Bij ons is elke methode mogelijk, ook kunnen we u hierin adviseren.

Meer informatie over de legservice
Heeft u verder nog vragen over onze legservice? Neem gerust contact met ons op.
Dit kan telefonisch of via de contact formulier op onze website.