Stucadoren

 

U heeft een nieuwe woning, of uw huidige woning moet opgeknapt worden? dan moet er vaak stukwerk plaats vinden om uw woning weer van een nieuwe en verzorgde uitstraling te voorzien. Schakel dan een stucadoor specialist in van Difix om uw woning onder handen te nemen. Wij helpen u graag op weg met onafhankelijke informatie over de mogelijkheden, prijzen en handige tips voor stucwerk.

Persoonlijk advies:
De verschillende soorten stucwerk zijn niet op 2 handen te tellen en beslissen welk soort stucwerk past bij uw woning en wensen is voor veel mensen een lastige opgave. Natuurlijk kunt u research doen op internet, maar hier staat zoveel informatie dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast is de informatie die u leest niet gericht op uw persoonlijke situatie en eventuele speciale wensen die u heeft. Een betere optie is om de hulp in te roepen van een stucadoor. Een stucadoor bekijkt uw woning, bespreekt uw wensen en voorziet u van persoonlijk en professioneel advies over de beste soorten stucwerk en de bijbehorende kosten.

Kwaliteit gegarandeerd:
Het laten stucen van uw woning is een investering. Het laatste wat u wilt is stucwerk dat binnen een jaar tijd loslaat of andere beschadigingen vertoont. Voorkom frustrerende situaties en dubbele kosten door
het stucwerk direct goed te laten uitvoeren door een stucadoor specialist. Niet voor niets bestaan er opleidingen voor stucadoren. Het is vakwerk en absoluut geen makkelijke klus voor de doorsnee
doe-het-zelver.

Wanneer u de klus wilt laten uitvoeren door de Stucadoor specialisten van Difix komen we ten alle tijde vooraf langs. We maken een vrijblijvende offerte voor u, daar door weet u vooraf exact wat de kosten zullen zijn en komt u dus niet voor onaangename verassingen te staan.

De prijzen in nieuwbouw woningen zijn vaak nog lager. Dit heeft er mee te maken dat de wanden in de nieuwbouw relatief glad zijn en dat er dus weinig materiaal nodig is. In de nieuwbouw is het relatief eenvoudig om te stucadoren.

Heeft u interesse in een adviesgesprek en/of vrijblijvende offerte?
Neem dan gerust telefonisch of per e-mail
contact met ons op.